Το συγκεκριμένο υλικό προστατεύεται από τις διατάξεις του Ν.2121/93 Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο smilebite οδοντιατρείο.

Οψεις ρητίνης, bonding

Όψεις ρητίνης (bonding)

_ bonding, composite veneers

Η οδοντοπλαστική ή όψεις ρητίνης ή bonding δοντιών είναι εξαιρετικά λεπτές φλούδες από πολυμερές υλικό (ρητίνη) οι οποίες συγκολλούνται στο πρόσθιο μέρος των δοντιών (έμμεση τεχνική) και οι οποίες παρασκευάζεται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο υπο την καθοδήγηση του σχεδιασμού οδοντιάτρου (facialy driven smile design) ή  ή "χτίζονται" απευθείας στο δόντι του ασθενή απο τον οδοντίατρο (άμεση τεχνική).

Όψεις ρητίνης

_ Ενδείξεις:

Οι όψεις ρητίνης χρησιμοποιούνται για να διορθώσουν αισθητικές μικροατέλειες που αφορούν το σχήμα ή το χρώμα των δοντιών.

Οι πιο συχνές αισθητικές ατέλειες που μπορούν να αντιμετωπιστούν με τις όψεις πορσελάνης περιλαμβάνουν:

Τα ελαφρώς στραβά δόντια
Τα δυσχρωμικά δόντια
Τα σπασμένα δόντια, φθορές
Τα κενά (διαστήματα) μεταξύ των δοντιών
Τα άνισα δόντια

Όψεις ρητίνης

_ Σημειώσεις:

Για την ολοκλήρωση των θεραπειών / αποκαταστάσεων με όψεις ρητίνης απαιτούνται 1 έως 3 επισκέψεις.

Το υλικό που χρησιμοποιείται κατά το bonding είναι η σύνθετη νανόκοκκη ρητίνη και η αποκατάσταση μπορεί να είναι άμεση (σε μία συνεδρία) ή έμμεση*.

*κατά την έμμεση διαδικασία οδοντοπλαστικής, με την καθοδήγηση του οδοντιάτρου, θα κατασκευαστούν σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο οι όψεις ρητίνης και σε μία δεύτερη επίσκεψη ο οδοντίατρος θα ολοκληρώσει τη διαδικασία με τη συγκόλλησή τους.

Θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι;

[]
1 Step 1
Email
Η ερώτησή σας
Previous
Next