Το συγκεκριμένο υλικό προστατεύεται από τις διατάξεις του Ν.2121/93 Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο smilebite οδοντιατρείο.

αισθητική οδοντιατρική θεσσαλονίκη

Αισθητική οδοντιατρική

εξειδικευμένη οδοντιατρική προσέγγιση

Η αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνει όλες τις θεραπευτικές διεργασίες της γενικής οδοντιατρικής (απο τον οδοντιατρικό καθαρισμό έως την πλήρη ανακατασκευή του οδοντικού φραγμού) εστιάζοντας, ωστόσο σε ένα τελικό αποτέλεσμα που έχει ως στόχο την επαναφορά της φυσικότητας, με ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους, ακόμη και σε περιπτώσεις που η φυσικότητα αυτή δεν υπήρχε ποτέ.

Αισθητική οδοντιατρική

προσέγγιση / φιλοσοφία

Η αισθητική αποκατάσταση του κάθε χαμόγελου είναι απολύτως εξατομικευμένη, προσαρμοσμένη, δηλαδή, στον ασθενή  (FDSD™ facialy driven smile design) και προκύπτει από την ανάλυση των ανατομικών στοιχείων του προσώπου όσο και των στοιχείων του χαρακτήρα του, καθώς και με τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες του καθενός, με στόχο το τελικό αποτέλεσμα που αφορά τα δόντια, τα ούλα και τα χείλη να εναρμονίζεται πλήρως με τη συνολική εξωτερική εμφάνιση του κάθε ατόμου.

→ περιστατικά (πριν & μετά)

Δύο από τις τελευταίες τάσεις που έχουν ως στόχο την αισθητική βελτίωση της εμφάνισης του χαμόγελου, είναι η αισθητική αποκατάσταση του χαμόγελου *(smile makeover) και η πλήρης ανακατασκευή του οδοντικού φραγμού *(full mouth reconstruction).

* smile makeover

Η αισθητική αποκατάσταση του χαμόγελου (smile makeover) αφορά τις θεραπευτικές τεχνικές που αποσκοπούν στη βελτίωση της εμφάνισης του χαμόγελου.

Τα βασικότερα θεραπευτικά μέσα που χρησιμοποιούνται στην αισθητική αποκατάσταση του χαμόγελου είναι:

→ Η λεύκανση των δοντιών
→ Τα οδοντικά εμφυτεύματα
→ Οι όψεις πορσελάνης
→ Οι ολοκεραμικές στεφάνες
→ Οι στεφάνες ή γέφυρες ζιρκόνια
→ Οι μεταλλοκεραμικές στεφάνες ή γέφυρες
→ Οι αισθητικές εμφράξεις
→ Οι όψεις ρητίνης (bonding δοντιών)

* full mouth reconstruction

Η πλήρης ανακατασκευή του οδοντικού φραγμού (full mouth reconstruction) είναι ευρύτερη θεραπευτική προσέγγιση από την αισθητική αποκατάσταση του χαμόγελου (smile makeover), και περιλαμβάνει, εκτός από αισθητικές παρεμβάσεις, και θεραπευτικές τεχνικές για την επίλυση λειτουργικών προβλημάτων, όπως είναι μία προβληματική σύγκλειση, μία μυϊκή δυσλειτουργία, ή γενικευμένα προβλήματα στα δόντια και στο περιοδόντιο.

Κλείστε ραντεβού online

Παύλου Μελά 29 (Θεσσαλονίκη)

[]
1 Step 1
Όνομα
Επώνυμο
Κινητό Τηλέφωνο
Ημερομηνία
Previous
Next

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.  2310 460 890

[]
1 Step 1
Όνομα
Επώνυμο
Το email σας
Το μήνυμά σας
Previous
Next